Hotspot: Designhostel Generator Amsterdam

Generator hostel

Laatst kreeg ik een persbericht binnen van een nieuw geopend hostel in Amsterdam. Een designhostel zelfs, en daar ging mijn hart toch wel sneller van kloppen. Designhostel Generator is sinds maart geopend in Amsterdam Oost. Stiekem heb ik nog nooit in een hostel geslapen. Ik ben wat dat betreft een verwend nest en kies toch altijd voor een hotel. Op de een of andere manier heb ik altijd het idee dat hostels niet zo schoon zijn, maar dat is een vooroordeel natuurlijk. Dat dit een vooroordeel is, bewijst hostel Generator maar weer eens, want dit is een supertoffe en hippe hotspot. Bij het zien van de foto’s werd ik meteen blij, want het hostel ziet er toch echt wel heel cool uit. Hier zou ik best een nachtje kunnen vertoeven. Nu woon ik in Haarlem, waardoor het voor mij niet echt nodig is om in Amsterdam te overnachten. Maar designhostel Generator is perfect voor iedereen die een keer een weekendje Amsterdam wil doen.

Het hostel is gevestigd in een oud Universiteitsgebouw. In het hostel is ook een bar, bibliotheek en restaurant aanwezig. Fijn, aan alles is gedacht. In de bar, genaamd Nescio, kun je de hele dag terecht voor een hapje en een drankje en ’s avonds voor een diner. Lekker brunchen met een Benedict Bagel of dineren met een Coconut fish curry of de Generator burger. Klinkt goed! In de Auditorium bar kun je ook de hele dag terecht voor koffie, thee of een vers sapje. Daarnaast kun je hier werken in een chille omgeving of afspreken met wat vrienden. In de avond kun je hier genieten van een lekkere cocktail, een biologisch wijntje of een lokaal Amsterdams biertje. In de Library kunnen events en meetings worden georganiseerd. Het interieur van de oude universiteitsbibliotheek is zelfs nog helemaal intact, supermooi!

Het hostel heeft 564 bedden, verdeelt in 168 tweepersoons,- vierpersoonskamers en een exclusieve zespersoons Sky suite. Een bed in de vierpersoonskamers boek je vanaf €18 per nacht, een tweepersoonskamer boek je vanaf €70 per nacht. Nieuwsgierig geworden? Scroll snel verder voor de foto’s.

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Generator hostel

Hotspot
Designhostel Generator

Adres
Mauritskade 57, Amsterdam

WWW
website

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

  1. Wat tof! Deze moet ik even onthouden voor als we een weekendje Amsterdam gaan doen, ik woon in Hengelo en dat is wel een eindje rijden, dus overnachten is dan wel leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *