Welkom bij The Inspirators

LOGO FINAL

Welkom bij The Inspirators. Eindelijk is het dan zover. Mijn nieuwe blog staat online. Mijn vorige blog VeryBerryMint was ik al een tijdje zat. Ik vond het tijd voor iets nieuws. Ik heb daarom een hele tijd geleden al besloten om te stoppen met VeryBerryMint. Ik wilde mijn blog in een nieuw jasje steken. Een andere naam en iets volwassener. VeryBerryMint past gewoon niet zo goed meer bij mij. Zoals de meesten van jullie misschien wel weten werk ik fulltime voor Uit Pauline’s Keuken. Dit vind ik superleuk om te doen en ik word hier heel blij van. Zodoende begon het ook weer te kriebelen om iets met mijn eigen blog te doen. Het resultaat is The Inspirators, een frisse en cleane site waarmee ik jullie hopelijk heel veel inspiratie kan bieden.

New begin

Wat kun je verwachten? 

Qua inhoud zal er niet heel veel verschil zijn met de inhoud van VeryBerryMint. Op The Inspirators zal ik bloggen over reizen, lifestyle, wonen, mode, eten & leuke hotspots. Eigenlijk alles wat ik leuk vind en waar ik zelf blij van word. Ik hoop je op The Inspirators te kunnen inspireren. Zodat jij geïnspireerd raakt voor je volgende reisbestemming, te bezoeken hotspots of voor je interieur. En wie weet kun jij vervolgens weer iemand anders daarmee inspireren.

Er zal wel een kleine verandering te zien zijn ten opzichte van VeryBerryMint. Zo zal ik mijn blogs kort van stof houden en vooral veel beelden aan jullie laten zien. Beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dit doe ik, omdat ik dit zelf ook het leukste vind om naar te kijken. Ik kijk graag naar plaatjes en raak vervolgens geïnspireerd. Ik zal dus ook kortere blogs delen met bijvoorbeeld alleen een uittip voor het weekend, of een leuk festival wat op de planning staat. Maar je kunt ook bij The Inspirators terecht voor leuke reisverhalen, hotspots op reis, outfit inspiratie en leuke tips voor bijvoorbeeld je interieur. Alles met een personal touch!

George no 5

Berlijn

Hoe vaak staat er iets online? 

Voorlopig zal ik nog niet iedere dag bloggen. Ik werk fulltime voor Uit Pauline’s Keuken. The Inspirators doe ik er dus naast. Ik beloof daarom ook geen vaste uploaddagen. Ik blog wanneer ik tijd en inspiratie heb. Het kan dus zijn dat er in een week drie blogs online zullen staan, maar het kan ook zijn dat er maar 1 blog online komt. Wil je geen blog missen? Volg The Inspirators dan via Facebook of Bloglovin. Daar zie je vanzelf updates over de nieuwste blogs verschijnen.

Voor een kijkje behind the scenes ben ik ook te volgen op Instagram, Twitter & Snapchat (Annika Weuring is mijn naam).

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het nieuwe design en de naam vinden! Laat je reactie achter in de comments & hopelijk tot snel!

1 I like it
0 I don't like it

One Comment

  1. Right-minded started supplementary project:
    http://reba.w.telrock.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *