Living: Mijn home office

home office

Sinds ruim een jaar woon ik in een echt grote mensen huis. Met heel veel kamers. Toen mijn vriend en ik het huis gingen kopen, wist ik meteen dat 1 van die kamers een thuiskantoor moest worden. Ik werk namelijk vanuit huis, en dan vind ik het fijn als ik echt een plekje heb waar ik geconcentreerd kan werken. Mijn brein draaide meteen overuren. Hoe moest mijn home office eruit komen te zien? En hoe ga ik het stylen? Gelukkig hebben we Pinterest. Ik heb voor mijn home office een inspiratiebord aangemaakt, zodat ik daarop al mijn ideeën kwijt kon. Ik wilde mijn thuiskantoor het liefst zo fris en licht mogelijk houden. Aangezien ik veel food foto’s maak, is een lichte omgeving handig en eigenlijk zelfs noodzakelijk. De muren en de meubels zijn daarom allemaal wit. Voor de accessoires heb ik het bij pastel,- en kopertinten gehouden.

Zoals jullie weten ben ik fan van de Eames replica stoelen. Ik wist meteen dat ik graag een Eames stoel als bureaustoel wilde. Ik heb gekozen voor een witte Eames DSR. Mijn Eames DSR komt van de webshop Furnaround. Een fijne webshop waar je allerlei designer replica’s kunt kopen. Je zou misschien denken dat de kwaliteit van een replica minder goed is dan een echt exemplaar, maar ik ervaar dit niet zo. De Eames DSR die ik ontvangen heb, is van goede kwaliteit en zit erg comfortabel. Ik ben er tot nu toe erg tevreden over. Ik heb ook niet het geld er voor over om een echt exemplaar aan te schaffen. Deze Eames DSR van Furnaround kost slechts € 87,-. Dat vind ik een fijne prijs. De stoel past goed onder het bureau, wat erg handig is bij het typen.

Mijn bureau en mijn kast zijn van VT Wonen. Het kleedje op de grond is van Ikea. Ik ben erg blij met het eindresultaat van mijn home office. Ik heb een aantal foto’s gemaakt van het resultaat. Wie weet haal jij er nog inspiratie uit voor je eigen thuiskantoor.

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office
Deze blog bevat producten die door een merk op bedrijf zijn opgestuurd. 

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *