5 YouTube accounts die je moet volgen!

YouTube

Ik kijk dagelijks YouTube. Het is zelfs zo dat ik bijna geen tv meer kijk, want ik vind YouTube veel leuker. Het is persoonlijker en echter. In dit artikel deel ik 5 YouTube accounts die je echt moet volgen! Waar ik 5 jaar geleden alleen een aantal beautybloggers volgde op YouTube, is dit nu uitgegroeid tot een ellenlange lijst met abonnementen. Ik vind het vooral leuk om naar vloggers te kijken, stiekem een kijkje nemen in iemands leven. En dat hoeft helemaal niet zo’n bijzonder persoon te zijn. Nee, juist de ‘ normale’ mensen zoals jij en ik, vind ik leuk om te volgen. Ik heb mijn vijf favoriete YouTube accounts voor jullie op een rijtje gezet.

Vloggloss

Een van mijn grote voorbeelden is Mascha Feoktistova. Zij is een van de grootste online influencers van Nederland. Ik volgde haar al jarenlang op haar blog Beautygloss. Nu vlogt ze dagelijks haar leven op haar kanaal Vloggloss. Er gaat geen dag voorbij dat ik haar vlog niet kijk. Ze laat alles zien, van het opruimen van haar huis tot aan het huwelijksaanzoek van haar vriend. Love it!

Jamie Li

Jamie is nog maar net begonnen met vloggen, maar ik kende haar al van haar website Quarter Magazine. Ik heb haar YouTube Kanaal pas ontdekt, maar ik was meteen fan! Ze vlogt heel leuk. Ik vind haar een verademing onder de internet-mommy’s. Ze heeft twee leuke zoontjes en laat zien dat je als moeder nog gewoon hip door het leven kan gaan en geen saaie muts hoeft te zijn.

Sanny zoekt Geluk

Sanny volg ik al een tijdje. Haar YouTube kanaal gaat over de zoektocht naar geluk. Superleuk! Zo maakt ze onder andere video’s over in balans zijn, hoe je je doelen kunt bereiken of over yoga & meditatie. Daarnaast deelt ze leuke reisvideo’s en vlogs van haar leven. Een heel positief kanaal en Sanny is gewoon een heel leuk mens om naar te kijken.

Blonde Tigers

Dit is een gevalletje, you hate them or you love them. And I love them! De Blonde Tigers is het YouTube kanaal van twee Amsterdamse meiden die momenteel in New York wonen. Ze zijn misschien een tikkeltje hysterisch en over-the-top, maar ik hou er van. Je krijgt een kijkje in het leven van twee Nederlandse chicks die in The Big Apple wonen. Ze beleven altijd van alles en dat is superleuk om naar te kijken. En ik krijg altijd heimwee naar New York als ik naar hun vlogs kijk. Zeker abonneren op deze dames!

Uit Pauline’s Keuken

Ja, dit kanaal mag natuurlijk niet ontbreken. Het kanaal van mijn zus: Uit Pauline’s Keuken. Iedere zaterdag komt hier een nieuwe video online. Leuke en lekkere recepten, persoonlijke video’s en diy’s voor in de keuken. It has it all! En aangezien Pauline en ik samenwerken kun je mij soms ook spotten in de video’s. Dus, vergeet je niet te abonneren op dit kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *